Rowalt | EDT Eurodima | Carote, discuri si cabluri diamantate

EDT EURODIMA este specialistul pentru foraj diamantat și tehnica de tăiere diamantata, avand instrumentul optim de diamantat pentru fiecare aplicatie in domeniu.
Inovația este cea care conduce programul actual  de tehnica diamantata!

 

Carotele diamantate din gama EDT EURODIMA sunt alegerea optima pentru perforarea in BCA, zidarie, beton armat, asflat, etc., din diverse domenii, cum ar fi: instalațiile de încălzire, ventilație, sanitare și electrice, renovările de clădiri vechi, construirea de cuptoare și cămine, tehnologia de aer condiționat, grădinile și peisagistica.
La comanda, se poate fabrica orice dimensiune!

 

 Noua tehnologie DURAMANT asigura o durata de viata cu 26% si un timp de lucru cu 30% mai rapid decat generatia precedenta. Investitiile si continua dezvoltare a centrului tehnologic EDT EURODIMA au condus la aceste rezultate de top in acest domeniu al taierii si perforarii diamantate.

SUDURA SPATIALA este tehnica pe care EDT EURODIMA a folosit-o pentru prima oara, fiind pionierul acestui sistem, inspirati fiind din industria auto. Este modalitatea perfecta de sudare intre segmentul diamantat si materialul suport, reducand astfel la minim posibilitatea ca segmentul sa se desprinda. Acesta este pozitionat intre parametrii exacti, cu o precizie de zecime de milimetru, sudura realizandu-se la fel de precis automat, eliminand astfel potentialele erori umane care ar putea sa apara in timpul acestui proces. Totul este verificat la cele mai inalte standarde de calitate direct in fabrica proprie din Salzburg.

EURIX este cel mai recent sistem de aranjare a segmentelor diamantate. Diamantele sunt plasate cu precizie printr-o tehnologie speciala, si puse in locuri ideale, dupa indelungi cercetari si teste. Acest tip de pozitionare a segmentelor ofera avantaje de neegalat pentru utilizatori

Garantia tensiunii precise a discurilor diamantate este un criteriu important, cu cat este mai mare in diametru un disc, cu atat trebuie sa fie mai rigid. EDT EURODIMA a intensificat accentul pus pe calitatea fabricatiei si a actualizat fabrica cu tehnologia de ultima generatie printr-o masina complet automata de tensionare a discurilor. Toleranțe sale sunt mult mai mici decât cele ale altor producători, iar in plus, este disponibila pentru fiecare disc in parte documentatia privind parametrii fabricatiei.

Lucrul cu cablu diamantat ofera cele mai flexibile solutii pentru aproape orice grosime sau pozitionare a peretelui, fie ca este realizat din zidarie sau beton armat.